Ενημερώνουμε το κοινό πως το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό την Δευτέρα 5 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος)

Αρχική / Smart home / Ηλεκτρικές Συσκευές / Ρομποτικές Σκούπες / Kyvol Cybovac S31 Smart Robot Vacuum / Mopping Cleaner με Λειτουργία Σφουγγαρίσματος, 3000Pa, με Βάση & App, Μαύρη

Kyvol Cybovac S31 Smart Robot Vacuum / Mopping Cleaner με Λειτουργία Σφουγγαρίσματος, 3000Pa, με Βάση & App, Μαύρη

Αδειάζει αυτόματα τη σκόνη: Η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα Cybovac S31 διαθέτει βάση φόρτισης με ενσωματωμένη τσάντα αυτόματης εκκένωσης σκόνης 4.3L , για έως και 60 ημέρες. Αυτό το εκπληκτικό χαρακτηριστικό επιτρέπει στο ρομπότ S31 να αδειάζει από μόνο του τον κάδο απορριμμάτων με τη συχνότητα που έχετε ορίσει, οπότε δεν χρειάζεται να λερώσετε τα χέρια σας. Μόλις γεμίσει η σακούλα σκόνης, το πορτοκαλί φως αναβοσβήνει γρήγορα για να σας υπενθυμίσει να την αδειάσετε

Ευφυής καθαρισμός και χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο: Το σύστημα πλοήγησης λέιζερ υψηλής ακρίβειας επιτρέπει στο S31 να σαρώσει το σπίτι σας, να επιλέξει την πιο αποτελεσματική διαδρομή και να δημιουργήσει έναν ακριβή χάρτη της διάταξης του σπιτιού σας σε πραγματικό χρόνο. Αντί να κινείται τυχαία, η σκούπα ρομπότ S31 καθαρίζει ολόκληρη την περιοχή σε μια διαδρομή Zig-zag ακολουθώντας τον χάρτη που δημιουργείται, γεγονός που καθιστά την πλοήγησή του πιο αποτελεσματική και ολοκληρώνει τις εργασίες καθαρισμού γρηγορότερα, χωρίς να χάνει κανένα σημείο

3000Pa Suction & 240mins Runtime: Με την εξαιρετικά ισχυρή ισχύ αναρρόφησης και 4 ρυθμίσεις ισχύος, το ρομπότ S31 μαζεύει εύκολα βρωμιά, μαλλιά κατοικίδιων ζώων και ακόμη και αόρατη λεπτή σκόνη που κρύβεται βαθιά μέσα στα χαλιά, προσφέροντάς σας ένα καθαρό σπίτι. Η υπερμεγέθη μπαταρία ιόντων λιθίου 5200mAh παρέχει έως και 4 ώρες (μέγιστο) συνεχούς καθαρισμού, περισσότερο από αρκετό για να καθαρίσει το ρομπότ S31 ένα μεγάλο σπίτι. Όταν εξαντλείται η μπαταρία, επαναφορτίζεται αυτόματα και συνεχίζει εκεί που σταμάτησε

Απομακρυσμένος καθαρισμός & Φωνητικός έλεγχος: Χάρη στη δυνατότητα έξυπνης χαρτογράφησης, μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα το επιλεκτικό πρόγραμμα καθαρισμού και τις ζώνες απαγόρευσης μέσω της εφαρμογής Kyvol. Μπορείτε να προσαρμόσετε την περιοχή καθαρισμού του σπιτιού σας, καθώς και να αφήσετε το ρομπότ σας να μείνει μακριά από περιοχές στις οποίες δεν θέλετε να έχει πρόσβαση. Μπορείτε να αποφασίσετε πού και πότε θα καθαρίσει από οπουδήποτε. Συμβατό με το Amazon Alexa και το Google Assistant, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ S31 θα ξεκινήσει ή θα σταματήσει τον καθαρισμό με τις φωνητικές σας εντολές

2 in 1 Vacuum and Mop & Ultra-quiet: Με εξωτερική δεξαμενή νερού, η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα S31 υποστηρίζει την ηλεκτρική σκούπα και το σφουγγάρισμα ταυτόχρονα. Υπάρχουν 4 τρόποι καθαρισμού, όπως ο αυτόματος καθαρισμός, ο επιλεκτικός καθαρισμός, ο καθαρισμός σημείων και ο καθαρισμός των άκρων. Εξαιρετικά αθόρυβο (45dB) σε κανονική λειτουργία, όχι δυνατότερο από ένα φούρνο μικροκυμάτων που λειτουργεί, ιδανικό για οικογένειες με κατοικίδια και μωρά

Μάρκα: Kyvol
Κωδικός: 100731
Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο
Τιμή
359,90 €
549,90 € -35%
Δωρεάν μεταφορικά
Payment Methods
4 Τρόποι Πληρωμής
 • Τραπεζική Κατάθεση
 • Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα
 • (Visa / Masterpass / Mastercard / Maestro / American Express / Diners)
 • Paypal
 • Αντικαταβολή
Returns
Πολιτική Επιστροφής 2 Εβδομάδων
 • Σας καλύπτουμε!
 • Με επιστροφές δεκτές
  εντός 14 ημερών
 • #αντίο_άγχος
Shipping
Αυθημερόν Αποστολή
 • #Άμεσα
 • διαθέσιμα πάνω από 1.000 προιόντα
 • Εύκολη αναζήτηση αποστολής
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα
Contact
Επικοινωνήστε μαζί μας
Warranty
2 Χρόνια Εγγύηση
 • #Ξενοιάστε
 • Με Kooqie εγγύηση
Gift
Δυνατότητα Συσκευασίας Δώρου
 • #Δώρα
 • Για τους αγαπημένους σας, χωρίς επιπλέον διαδικασίες
Κενό ρομπότ S31
ρομπότ για κατοικίδιο

 

kyvol logo
Τεχνικές παράμετροι S31
 • Χωρητικότητα κάδου απορριμμάτων: 500ml + 4.3L Βάση αυτο-εκκένωσης
 • Πλοήγηση: Lidar Navigation + SLAM
 • Χαρτογράφηση: Έξυπνη χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο
 • Μέγιστη ισχύς αναρρόφησης: 3000Pa
 • Μέγιστος χρόνος εκτέλεσης: 240 λεπτά. Επαναφόρτιση & συνέχιση
 • No-go Zones: Virtual Wall μέσω Kyvol APP
 • Χαρακτηριστικό Mopping: Ναι
 • Εφαρμοσμένοι τύποι δαπέδων: Σκληρό δάπεδο, Μέθοδοι ελέγχου χαλιών: Έλεγχος εφαρμογών, Φωνητικός έλεγχος (Alexa & Google Assistant)

 

Έξυπνος καθαρισμός, έξυπνη ζωή

Με την κορυφαία τεχνολογία πλοήγησης LDS (Laser Distance Sensors), το ρομπότ σκούπα και σφουγγαρίστρα Kyvol Cybovac S31 με έξυπνη χαρτογράφηση παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαρισμό σε διάφορους τύπους δαπέδων και μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαδρομή καθαρισμού σας (στοχευμένη περιοχή καθαρισμού ή ζώνες απαγόρευσης) . Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ S31 διαθέτει επίσης βάση αυτόματης διάθεσης απορριμμάτων 4.3L. Και αν η μπαταρία εξαντλείται, επαναφορτίζεται και συνεχίζει τον καθαρισμό από εκεί που είχε σταματήσει, κάτι που θα σας απαλλάξει από δουλειές.

 • Βάση αυτόματης διάθεσης απορριμμάτων 4.3L - Απελευθερώστε τα χέρια σας για έως και 2 μήνες
 • Πλοήγηση LDS - Εξυπνότερη χαρτογράφηση και γρηγορότερος καθαρισμός
 • Vacuum and Mop - Ένα τακτοποιημένο δάπεδο
 • Ισχύς αναρρόφησης 3000Pa
 • 240 λεπτά μεγάλο χρόνο εκτέλεσης
 • Επιλεκτικός καθαρισμός με ζώνες - Καθαρίστε όπου θέλετε
 • Εικονικές ζώνες απαγόρευσης
 • Ορίστε το πρόγραμμα καθαρισμού
 
συνεργαστείτε με την Alexa
 

ζιγκ ζαγκ

ισχυρή αναρρόφηση

μόνος άδειος

Γνωρίζει το δρόμο της

Με αναβαθμισμένη πλοήγηση LDS και αλγόριθμο LiDAR SLAM, το ρομπότ Cybovac S31 μαθαίνει την κάτοψή σας, καθορίζει την καλύτερη διαδρομή καθαρισμού και χαρτογραφεί ολόκληρο το σπίτι σας σε πραγματικό χρόνο. Το S31 μπορεί να πλοηγηθεί και να καθαρίσει σε μια ταχύτερη και εξυπνότερη διαδρομή ζιγκ-ζαγκ . Δεν χάνει ούτε εκατοστό!

Καθαρίστε όλη την κρυφή σκόνη

Συσκευασμένο με ισχύ αναρρόφησης 3000Pa και δύο πλευρικές βούρτσες, η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα Cybovac S31 τραβάει εύκολα την ενσωματωμένη λεπτή σκόνη στις γωνίες. Αυτό το ισχυρό ρομπότ προστατεύει το πάτωμα σκληρού ξύλου, ενώ καθαρίζει σκόνη από τα χαλιά σας.

Καθαρισμός χωρίς προβλήματα

Μετά από κάθε καθαρισμό ή με χαμηλή μπαταρία, το κενό ρομπότ S31 θα επιστρέψει στη βάση για να αδειάσει το δοχείο σκόνης και να επαναφορτιστεί αυτόματα. Η συχνότητα εκκένωσης σκόνης μπορεί να αλλάξει μέσω της εφαρμογής Kyvol.

 

ζώνες απαγόρευσης

χρονοδιαγράμματα

auto recharge

κενό και σφουγγαρίστρα

Ορίστε τις περιοχές "No-go" μέσω APP

Αυτό το ρομπότ Cybovac S31 σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε γραμμές "no-go" στην εφαρμογή Kyvol - χαρτογράφηση περιοχών που θέλετε να αποφεύγει ο καθαριστής ρομπότ S31 LDS κατά τον καθαρισμό. Δεν χρειάζονται μαγνητικές λωρίδες, εύκολο στην εγκατάσταση.

Ελέγξτε πού καθαρίζει και πότε

Με την εφαρμογή Kyvol, μπορείτε εύκολα να ορίσετε προγραμματισμένο πρόγραμμα καθαρισμού για κάθε δωμάτιο. Το καθαριστικό ρομπότ Cybovac S31 θα καθαρίσει αυτά τα δωμάτια διαδοχικά σύμφωνα με τον χάρτη που δημιουργήθηκε και το πρόγραμμα που έχετε ορίσει.

Auto-charge & Resume

Μόλις φτάσει σε χαμηλή μπαταρία, το ρομπότ S31 θα επιστρέψει στη βάση φόρτισης για να επαναφορτιστεί. Όταν φορτιστεί αρκετά, θα συνεχίσει αμέσως από εκεί που σταμάτησε. Η όλη διαδικασία δεν απαιτεί καμία προσπάθεια από εσάς.

Vacuum & Mop ταυτόχρονα

Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ S31 2-σε-1 LDS θα σφουγγαρίζει το δάπεδο σας ενώ παράλληλα δουλεύει η ηλεκτρική σκούπα, δίνοντας στο σπίτι σας μια απόλυτη καθαρότητα και λάμψη.

Σημείωση: Η δεξαμενή νερού πρέπει να αφαιρεθεί όταν δεν απαιτείται σφουγγαρίστρα.

 

ώθηση χαλιών

αισθητήρας

σακούλα σκουπιδιών

Πανίσχυρος καθαρισμός χωρίς διακοπή

Όταν βρίσκεται στο χαλί, αυξάνει αυτόματα την ισχύ αναρρόφησης κατά 1,5X για καλύτερο καθαρό αποτέλεσμα. Η ενισχυμένη αναρρόφηση επιτρέπει στο ρομπότ σας να φτάσει βαθύτερα στα χαλιά και να απορροφήσει όλη την ενσωματωμένη βρωμιά, τα ψίχουλα, τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων.

Σύστημα Αντισύγκρουσης και κατά της πτώσης 

Εξοπλισμένο με μια πλήρη σειρά αισθητήρων, το S31 μπορεί να ανιχνεύσει και να αποφύγει εμπόδια στο δρόμο του. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες αντι-πτώσης θα κρατήσουν το ρομπότ σας μακριά από αυτές τις άκρες.

Hands Off Dust για καλό

Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Kyvol Cybovac S31 LDS έρχεται με μια αυτόματη τσάντα απόρριψης βρωμιάς 4.3L, η οποία κρατά έως και 60 ημέρες συντρίμμια και ακαθαρσίες. Επιτρέπει στο ρομπότ S31 να αδειάζει από μόνο του τον κάδο απορριμμάτων, οπότε δεν χρειάζεται να λερώσετε τα χέρια σας.

 
S31 ρομπότ κενού

Πληροφορίες προϊόντος

Βάρος συσκευασίας 7000 g
Barcode 6973211000777
MPN CybovacS31

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Ο λογαριασμός σας