Αρχική / Lifestyle & Hobby / Smart Health & Fitness / Smartwatches / Virmee VT3 Smartwatch 1.3" LCD HD Screen, Real Time Health Monitoring, 18 Sports Modes, IP68, HR & SpO & Sleep Monitor, Μαύρο

Virmee VT3 Smartwatch 1.3" LCD HD Screen, Real Time Health Monitoring, 18 Sports Modes, IP68, HR & SpO & Sleep Monitor, Μαύρο

✅Παρακολούθηση υγείας - 24 * 7 μετρά αυτόματα τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο. Μη αυτόματη παρακολούθηση του SpO2 για να μάθετε σχετικά με το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα. Φάση ύπνου (Light, Deep, Awake, REM), κατάσταση άγχους, σας ενημερώνει καλύτερα για τις φυσικές σας συνθήκες. Εύκολο να ελέγξετε τα βήματα, τις θερμίδες και την απόσταση σας με οθόνη αφής TFT LCD 1,3 ιντσών. Τα δεδομένα που θέλετε να γνωρίζετε είναι στον καρπό σας. (Χωρίς αρτηριακή πίεση)

✅18 Λειτουργίες άσκησης - Το Virmee Tempo VT3 Smart Watch υποστηρίζει 18 λειτουργίες άσκησης για την καταγραφή αθλητικών καρδιο όπως τρέξιμο, γρήγορο περπάτημα, κολύμπι (είναι αδιάβροχο), σχοινί, άλμα, βόλεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναρρίχηση, κύκλος, αερόμπικ, γιόγκα, χορός και ούτω καθεξής. Περισσότερα αθλήματα, πιο διαφορετικός τρόπος εγγραφής.

✅Προσωπικότητα μόδας - Mε μια πανέμορφη εμφάνιση το έξυπνο ρολόι Virmee υποστηρίζει την ανατροπή του καρπού για να ξυπνήσει την οθόνη (Ενεργοποίηση για ρύθμιση της ευαισθησίας του καρπού). Απλώς σηκώστε απαλά το χέρι σας και μπορείτε να δείτε το εξατομικευμένο σας ρολόι.


✅Ειδοποίηση κλήσεων και εφαρμογών - Λάβετε μια κλήση, ένα μήνυμα προεπισκόπησης και ειδοποιήσεις εφαρμογών μετά τη σύνδεση του smartwatch με το τηλέφωνό σας. Aπάντηση σε τηλεφωνική κλήση μόνο, δεν είναι δυνατή η απάντηση μηνύματος. Μπορεί επίσης να είναι η πυξίδα και το χρονόμετρο. Περισσότερες λειτουργίες σας περιμένουν να εξερευνήσετε.

✅Συμβατότητα - Συμβατό με iOS iPhone (10.0 παραπάνω) και Android (5.0 παραπάνω) smartphone. Η εφαρμογή VIRMEE επιτρέπει τη σύνδεση με την εφαρμογή Apple Health και το Google Fit. Το VT3 Fitness Watch διαθέτει καλώδιο USB μαγνητικής φόρτισης. Φόρτιση για δύο ώρες, χρήση για αναμονή 7 ημερών έως και 15 ημέρες. Το μήκος της ζώνης ρολογιού είναι 9,57in. Συμβουλές θέρμανσης: Δώστε προσοχή για να διατηρήσετε το λουράκι στεγνό και καθαρό για να το κάνετε πιο άνετη στη χρήση

✅IP68 Aδιάβροχο

 

 

Menu & Εγχειρίδιο οδηγιών στα Αγγλικά

Μάρκα: Virmee
Κωδικός: 402752
Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο
Τιμή
34,90 €
64,90 € -46%
Payment Methods
4 Τρόποι Πληρωμής
 • Τραπεζική Κατάθεση
 • Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα
 • (Visa / Masterpass / Mastercard / Maestro / American Express / Diners)
 • Paypal
 • Αντικαταβολή
Returns
Πολιτική Επιστροφής 2 Εβδομάδων
 • Σας καλύπτουμε!
 • Με επιστροφές δεκτές
  εντός 14 ημερών
 • #αντίο_άγχος
Shipping
Αυθημερόν Αποστολή
 • #Άμεσα
 • διαθέσιμα πάνω από 1.000 προιόντα
 • Εύκολη αναζήτηση αποστολής
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα
Contact
Επικοινωνήστε μαζί μας
Warranty
2 Χρόνια Εγγύηση
 • #Ξενοιάστε
 • Με Kooqie εγγύηση
Gift
Δυνατότητα Συσκευασίας Δώρου
 • #Δώρα
 • Για τους αγαπημένους σας, χωρίς επιπλέον διαδικασίες

Παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού 24/7 

Χρησιμοποιήστε τον καρδιακό ρυθμό για να παρακολουθείτε καλύτερα το κάψιμο των θερμίδων, βελτιστοποιήστε την προσπάθεια κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, δείτε τις τάσεις του καρδιακού ρυθμού ανάπαυσης και άλλα. 

 

Κατάσταση SpO2 & Stress 

Το Virmee VT3 μπορεί να μετρήσει τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα και την κατάσταση του στρες (μόνο για αναφορά). 

 

Παρακολούθηση ύπνου 

Παρακολουθήστε και αναλύστε αυτόματα την ποιότητα του ύπνου σας σε ελαφρύ, βαθύ και ύπνο REM. 

 

18 αθλητικές λειτουργίες 

Χρησιμοποιήστε 18 αθλητικές λειτουργίες για να καταγράψετε προπονήσεις όπως τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμπι και γιόγκα για να λάβετε στατιστικά σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. 

 

Ειδοποιήσεις μηνυμάτων 

Λάβετε ειδοποιήσεις κλήσεων, κειμένου και ημερολογίου όταν το τηλέφωνό σας βρίσκεται κοντά. 

 

Παρακολούθηση καθημερινής δραστηριότητας 

Παρακολουθήστε τα βήματά σας, την καύση θερμίδων και την απόσταση. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε έναν χάρτη της διαδρομής προπόνησης με το GPS του τηλεφώνου σας. 

 

Πολλαπλή λειτουργία 

Το Virmee VT3 μπορεί επίσης να είναι η πυξίδα και χρονόμετρο. 

 

Εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας 

Βασικό σενάριο χρήσης για 15 ημέρες. Τυπικό σενάριο χρήσης για 7 ημέρες. Χρειάζεστε μόνο 2 ώρες για να φορτίσετε πλήρως το ρολόι σας.

 

IP68 Aδιάβροχο

 

Έξυπνο ρολόι Virmee
Virmee Fitness Tracker
Virmee Fitness Watch
Παρακολούθηση δραστηριότητας και φυσικής κατάστασης
Εξυπνο ρολόι
Έξυπνο ρολόι Virmee Tempo VT3

Συχνές ερωτήσεις:

 

Γιατί δεν μπορώ να βρω το Bluetooth του ρολογιού μου στην εφαρμογή VIRMEE;

Βεβαιωθείτε ότι το ρολόι δεν έχει αντιστοιχιστεί με άλλες κινητές συσκευές. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η οθόνη του ρολογιού είναι ενεργοποιημένη και κρατήστε το ρολόι κοντά στο κινητό σας τηλέφωνο (εντός 10 μέτρων). Εν τω μεταξύ, επιτρέψτε στην εφαρμογή VIRMEE να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας, διαφορετικά δεν θα μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση στο ρολόι σας.

 

Γιατί το ρολόι δεν συγχρονίζει τα δεδομένα ύπνου μου με την εφαρμογή VIRMEE;

Επιτρέψτε στην εφαρμογή VIRMEE να έχει πρόσβαση στον χώρο αποθήκευσης του κινητού σας τηλεφώνου. (Μεταβείτε στο Προφίλ> Ρυθμίσεις δικαιωμάτων> Δικαιώματα αποθήκευσης στην εφαρμογή). Συνήθως χρειάζονται 2 λεπτά για να ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός δεδομένων. Μείνετε στη σελίδα APP κατά το συγχρονισμό δεδομένων. Παρεμπιπτόντως, το ρολόι καταγράφει μόνο τα δεδομένα ύπνου σας από τις 8:00 μ.μ. έως τις 9:00 π.μ. Δεν θα καταγράφει τα δεδομένα για τον ύπνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Πώς να σταματήσετε τη λήψη ειδοποιήσεων από το ρολόι;

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του κινητού σας τηλεφώνου και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την άδεια ειδοποιήσεων για την εφαρμογή VIRMEE. Εναλλακτικά, μεταβείτε στη συσκευή> Ειδοποίηση μηνυμάτων στην εφαρμογή VIRMEE για να αποκλείσετε την εφαρμογή αποστολής ειδοποιήσεων από το ρολόι σας.

 

Πώς να προσαρμόσετε το ρολόι;

Μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα την αρχική οθόνη για να αλλάξετε την εμφάνιση του ρολογιού. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το ρολόι στην εφαρμογή VIRMEE.

 

Πώς να φορτίσετε το ρολόι;

Βήμα 1: Συνδέστε το άκρο USB του καλωδίου φόρτισης σε έναν προσαρμογέα USB, ένα power bank ή μια θύρα USB.

Βήμα 2: Κρατήστε το άλλο άκρο του καλωδίου φόρτισης για να πλησιάσετε τους πείρους φόρτισης στο πίσω μέρος του ρολογιού μέχρι να στερεωθούν μαγνητικά.

* Εάν το καλώδιο φόρτισης δεν μπορεί να συνδεθεί μαγνητικά στους πείρους φόρτισης του ρολογιού, αλλάξτε την κατεύθυνση του.

Πληροφορίες προϊόντος

Βάρος συσκευασίας 150 g
Barcode 6973211001392/81005130173
MPN VT3

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Ο λογαριασμός σας