Αρχική / Blog / Γυμναστική στο σπίτι | Το value for money σετ γυμναστικής για να γυμνάσεις αποτελεσματικά όλο το σώμα

Γυμναστική στο σπίτι | Το value for money σετ γυμναστικής για να γυμνάσεις αποτελεσματικά όλο το σώμα

Πίσω στο blog
21/09/2023
Γυμναστική στο σπίτι | Το value for money σετ γυμναστικής για να γυμνάσεις αποτελεσματικά όλο το σώμα

Για να αποκτήσουμε ένα σώμα υγιές, δυνατό και γραμμωμένο δεν υπάρχουν μυστικές συνταγές και κρυφές φόρμουλες. Αυτό που χρειάζεται το σώμα μας για να φτάσει στην καλύτερη εκδοχή του είναι η γυμναστική και η ισορροπημένη διατροφή. Πολλές φορές όμως, το να πάμε σε κάποιο γυμναστήριο δεν είναι εφικτό λόγω επιβαρυμένου προγράμματος, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έχουν προσπαθήσει να μπουν σε ένα πρόγραμμα πληρώνοντας ετήσιες συνδρομές, που εν τέλει τις παρατάνε γιατί δεν τους “ταιριάζουν τα γυμναστήρια”. Σε αυτές τις περιπτώσεις η γυμναστική στο σπίτι είναι η τέλεια εναλλακτική λύση που ψάχνουμε για να αποκτήσουμε το σώμα που επιθυμούμε. 

 

Η προσπάθεια να γυμναστούμε στο σπίτι είναι συχνά μια αληθινή πρόκληση. Στην αρχή θέλει υπομονή, λίγο πείσμα, πειθαρχία και φυσικά καλή διάθεση, μέχρι η γυμναστική έστω για ένα μισάωρο με 40 λεπτά την ημέρα να μας γίνει συνήθεια. Έρευνες που έχουν γίνει, έχουν δείξει πως αρκούν 21 συναπτές μέρες για να μας γίνει κάτι συνήθεια. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα η καθημερινή μας άσκηση θα μας γίνει απαραίτητη. 

 

https://www.tiktok.com/@bellarivv/video/7278384997315185926


Γυμναστική στο σπίτι: Το value for money σετ γυμναστικής για να γυμνάσεις αποτελεσματικά όλο το σώμα

 

Πριν ξεκινήσεις λοιπόν τα home training sessions, πρέπει να εξοπλιστείς με διάφορα αξεσουάρ γυμναστικής, ώστε να μπορέσεις να κάνεις αποτελεσματικά τις ασκήσεις σου. Ένα value for money σετ γυμναστικής, που ανακαλύψαμε σε διάφορα reviews που κυκλοφορούν online είναι το LUCKEA, το οποίο πωλείται στο kooqie.com, ένα e-shop που συγκεντρώνει τα πιο σύγχρονα, έξυπνα και λειτουργικά gadgets από όλο τον κόσμο.

Βρες το σετ γυμναστικής εδώ

 

Γυμναστική με ιμάντες

 

Το σετ που βρήκαμε στο kooqie.com έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι σήμερα κιόλας. Συγκεκριμένα, περιέχει 5 ιμάντες εκγύμνασης με διαφορετικά επίπεδα αντίστασης, ώστε να αλλάζουμε την ένταση της γυμναστικής μας και να ανεβάσουμε τον βαθμό της δυσκολίας των ασκήσεών μας σταδιακά, αναλόγως των αναγκών της κάθε μυϊκής μας ομάδας, αλλά και της συνολικής μας φυσικής κατάστασης. 

 

Αναλόγως με την άσκηση που θα επιλέξεις να κάνεις οι ιμάντες μπορούν να σε βοηθήσουν να χτίσεις χέρια, στήθος, πλάτη, γλουτούς και πόδια. Με λίγα λόγια, όλο το σώμα. Γενικότερα, η γυμναστική με ιμάντες συμβάλλει στην ανάπτυξη της μυϊκής δύναμης, την τόνωση, αλλά και τη βελτίωση της ευλυγισίας. Επιπλέον, προωθεί τη σωστή στάση και την ευκινησία, διότι απαιτεί τη συνεργασία διαφόρων μυϊκών ομάδων. 

 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

 

Βρες το σετ γυμναστικής εδώ

 

Οι συγκεκριμένοι ιμάντες έχουν λάβει πολλές καλές κριτικές διότι παρά το χαμηλό τους κόστος είναι πολύ ανθεκτικοί και διατηρούν την ελαστικότητά τους ακόμα και μετά από πολλές, πάρα πολλές επαναλήψεις. Η τόση ανθεκτικότητά τους οφείλεται στο υλικό τους που είναι φυσικό λάτεξ, αποτρέποντας το σπάσιμο και εξασφαλίζοντας μακροχρόνια απόδοση.

 

Εκτός από τους ιμάντες στο πακέτο περιέχονται 4 διαφορετικές λαβές, δύο περικάρπια για να κρατούσουμε ασφαλείς τους καρπούς κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, ένα στερέωμα πόρτας για περισσότερες ασκήσεις, ένα πολύτιμο σκοινάκι, μια θήκη και ένα manual με διάφορες προτάσεις γυμναστικής.

γυμναστικη

Βρες το εδώ

 

Το σκοινάκι - τόσο απλό και τόσο αποτελεσματικό 

 

Η γυμναστική με σκοινάκι προσφέρει μια ολοκληρωμένη γυμναστική εμπειρία που συνδυάζει αερόβια άσκηση, τόνωση μυών και βελτίωση της συνολικής αντοχής. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην καύση θερμίδων, βοηθώντας στην απώλεια βάρους και στη βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας. Πέρα από τον καρδιοαναπνευστικό τομέα, ενισχύει και την ευλυγισία, τη συγκέντρωση και την ισορροπία. Επιπλέον, είναι οικονομικό, φορητό και ευέλικτο, καθιστώντας το ιδανικό για όσους έχουν περιορισμένο χώρο ή χρόνο. Συνολικά, το σκοινάκι είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους επιδιώκουν μια αποτελεσματική και πολυδιάστατη μορφή άσκησης.

Βρες το σετ γυμναστικής εδώ


ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Συμβουλή: μην κάνεις καθημερινά τις ίδιες ασκήσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστείς και παράλληλη η εκγύμνασή σου δε θα έχει τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι μύες χρειάζονται ένα επαρκές χρονικό διάστημα για να συνέλθουν και δεν μπορούν να “δουλέψουν” σωστά όταν τους καταπονούμε. Φτιάξε λοιπόν το πρόγραμμά σου, μοιράζοντας τις ημέρες της εβδομάδας σε διαφορετικές μυϊκές ομάδας, πχ Δευτέρα και Τετάρτη κάνε μόνο ασκήσεις για τα πόδια, Τρίτη και Πέμπτη για τους ώμους και λίγο cardio. 

 

https://www.tiktok.com/@___mareva___/video/7278632648883391777

 

To σετ γυμναστικής μπορείς να το βρεις εδώ

 

Πηγή: thetoc.gr

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.