Αρχική / Blog / Η "έξυπνη" πετσέτα γυμναστηρίου που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Η "έξυπνη" πετσέτα γυμναστηρίου που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Πίσω στο blog
06/09/2023
Η "έξυπνη" πετσέτα γυμναστηρίου που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Δεν πας πουθενά χωρίς αυτή! 
Δες εδώ γιατί ξεχωρίζει!

Η πετσέτα γυμναστηρίου δεν είναι optional στο γυμναστήριο. Είναι απαραίτητη τόσο για να σκουπίζουμε τον ιδρώτα μας, όσο και για να προστατευόμαστε από τα μικρόβια που κάνουν πάρτι πάνω στα όργανα γυμναστικής, από τα οποία περνούν καθημερινά δεκάδες άνθρωποι. Επειδή όμως, λατρεύουμε τα “έξυπνα” αντικείμενα που δημιουργούνται για να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας, βρήκαμε και μια ανάλογη “έξυπνη” πετσέτα.

Αναφερόμαστε στην απόλυτη πετσέτα γυμναστικής της Stryve, την Stryve Towell+ Pro που γνωρίσαμε από το ελληνικό Tik Tok, στο οποίο χρήστες την προτείνουν ανεπιφύλακτα. Πρόκειται για μια βραβευμένη καινοτόμα πετσέτα που δημιουργήθηκε από το γερμανικό sports brand Stryve που συνδυάζει λειτουργικότητα, άνεση και καλό σχεδιασμό. Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του, το brand έχει στόχο να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινή ζωή προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα.

 

Τι ιδιαίτερο όμως έχει αυτή η πετσέτα;

Πόσες φορές νευρίασες γιατί η πετσέτα σου έπεφτε συνεχώς από τα όργανα γυμναστικής στο βρώμικο πάτωμα της αίθουσας; Πόσες φορές δεν ήξερες πού να την ακουμπήσεις και την άφηνες από εδώ και από κει; Πόσες φορές ταλαιπωρήθηκες γιατί δεν ήξερες πού να ακουμπήσεις το κινητό σου στο γυμναστήριο και κατέληγες να το αφήνεις στο πάτωμα, να το ισορροπείς πάνω στα όργανα, να το βάζεις στις τσέπες σου με αποτέλεσμα να σε ενοχλεί στην εκγύμναση και εν τέλει να το αφήνεις στο ντουλαπάκι των αποδυτηρίων για να μην το κουβαλάς από εδώ και από κει;

Ε λοιπόν, η πετσέτα γυμναστικής της Stryve δημιουργήθηκε για να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν όσοι γυμνάζονται.

Πρόκειται για μια πετσέτα που έχει μαγνητικό κλιπ για να κολλάει πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες, έχει αντιολισθητικό holder για να μην γλιστράει από τα όργανα, τσεπάκι με φερμουάρ για να βάζουμε μέσα όλα τα μικροαντικείμενα που χρειαζόμαστε και θέλουμε να έχουμε μαζί μας κατά την άθληση, καθώς και θήκη ειδικά διαμορφωμένη για κινητά αφής για να μην αναγκαζόμαστε να το βάζουμε και να το βγάζουμε συνεχώς από αυτή.

Παράλληλα, η Stryve Towell είναι κατασκευασμένη από premium βαμβάκι zero twist για να απορροφά αποτελεσματικά τον ιδρώτα και βγαίνει στο ιδανικό μέγεθος για τα όργανα γυμναστικής, ώστε να τα καλύπτει, αλλά να μην σέρνεται στο πάτωμα.

Τη χρειάζεσαι για 10 ολόκληρους λόγους

  1. Γιατί χάρη στο μαγνητικό κλιπ και στην αντιολισθητική πλευρά της δεν θα πέφτει συνεχώς στο βρώμικο πάτωμα. Είναι και θέμα υγιεινής εξάλλου.
 

 

  1. Γιατί θα μπορείς να κουβαλάς πάνω σου όλα εκείνα τα πολύτιμα ή απαραίτητα μικροαντικείμενα που δεν θέλεις να αφήσεις στο ντουλαπάκι των αποδυτηρίων. Από μερικά κέρματα για να αγοράσεις ένα νερό μέχρι την κάρτα μέλους, τα κλειδιά σου και ό,τι άλλο δεν θέλεις να αποχωριστείς.
  1. Γιατί με την ειδική θήκη για κινητά αφής δεν θα ξανά ξεχάσεις σε κάποιο άλλο όργανο του γυμναστηρίου το κινητό σου.
Sports Towel Magnet Clip Towell+ Pro Fitness Towel Bag Sport Towell+ Sport Towel for Fitness
Slip Sleeve Gym Towel Gym Side Skin Side Towel Training High Quality Gym Workout Towel
  1. Είναι ευδιάκριτο ποιο είναι το μπρος και ποιο το πίσω μέρος της πετσέτας, ώστε να ξεχωρίζουμε ποια από τις δύο πλευρές θα ακουμπάμε στα όργανα και ποια πάνω μας.

 

Βρες την πετσέτα γυμναστικής Stryve Towell+ Pro Sports Towel, εδώ

  1. Γιατί εκτός από το γυμναστήριο, θα σου χρησιμεύσει και στην παραλία.
  1. Γιατί είναι εξαιρετικά απαλή και απορροφητική (96% βαμβάκι και 4% πολυεστέρας) και θα σκουπίσει από πάνω σου όλο τον ιδρώτα.
  1. Γιατί με το που θα την παραγγείλεις έρχεται απευθείας στην πόρτα σου σε χρόνο dt.
  1. Γιατί βγαίνει στο τέλειο μέγεθος, ούτε πολύ μικρή, ούτε πολύ μεγάλη. 105 x 42.5 εκατοστά.
  1. Γιατί πλένεται εύκολα.
  1. Και γιατί συνδυάζει την εργονομία με την αισθητική, μετατρέποντάς τη σε απαραίτητο gadget του γυμναστηρίου.

 

Εσύ, ακόμα να πειστείς;

 

Πηγή: gr.askmen.com

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.