Αρχική / Blog / Ποιός είναι ο ιδανικός τρόπος να φορτίσω το νέο iPhone;

Ποιός είναι ο ιδανικός τρόπος να φορτίσω το νέο iPhone;

Πίσω στο blog
28/03/2022
Ποιός είναι ο ιδανικός τρόπος να φορτίσω το νέο iPhone;

Ποιός είναι ο ιδανικός τρόπος να φορτίσω το νέο iPhone;

 

Είμαι το kooqie και έχω βάλει σκοπό να κάνω τη ζωή σου πιο εύκολη! Θα μου πεις, γιατί, και θα σου απαντήσω «γιατί μπορώ»!

iphone charging with anker nano and cable

Μόλις ανακάλυψες ότι το καλώδιο φόρτισης του φανταστικού σου νέου iPhone, που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ, χρειάζεται αντικατάσταση και είσαι μέσα στα νεύρα; Κακώς γιατί τα νεύρα δεν βγαίνουν ποτέ σε καλό, πόσο μάλλον όταν προκαλούνται από κάτι απολύτως φυσικό, όπως είναι η φθορά των αναλώσιμων αξεσουάρ. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρίσκεις αυτό που θες, όταν το θες, στην τιμή που το θες και στο kooqie θα βρεις στην καλύτερη τιμή, το καλύτερο καλώδιο για φόρτιση συσκευών Apple στον κόσμο, το Anker PowerLine+ Δεύτερης Γενιάς, κατάλληλο για iPhone 12, 11 , Χ, 8 Plus, X, XS, XR, XS Max, iPads και όλα τα νεότερα μοντέλα.

 

Ζει 30 φορές περισσότερο από τα άλλα καλώδια του εμπορίου και έχει πιστοποίηση συμβατότητας από την ίδια την Apple (MFi Certified), ώστε να λειτουργεί άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα με κάθε συσκευή που διαθέτει υποδοχή Lightning.

Επίσης, διαθέτει High-Speed Data, μεταφορά δεδομένων σε μεγάλες ταχύτητες, για να μεταφέρεις εικόνες, ταινίες ή τραγούδια σε ελάχιστα μόνο δευτερόλεπτα.

Ως Apple lover έχεις μάθει να ζητάς πολλά και ένα από αυτά είναι τα καλώδια φόρτισης για τις Apple συσκευές να είναι εύχρηστα, τελευταίας τεχνολογίας και κατασκευασμένα από υλικό υψηλής ποιότητας. Το Anker PowerLine+ Δεύτερης Γενιάς έχει νάιλον ύφανση (Double braided Nylon), υποστηρίζει τεχνολογία Power Delivery, δηλαδή είναι κατασκευασμένο για να χρησιμοποιείται με φορτιστές Type-C και θα το βρεις διαθέσιμο στο kooqie σε δύο χρώματα, μαύρο και κόκκινο.

 

Και επειδή καταλαβαίνω και την ανάγκη σου να παραμείνεις online, ακόμα και όταν δεν πρέπει (ποιο είμαι εγώ που θα σε κρίνω), θα βρεις το Anker PowerLine+ Δεύτερης Γενιάς σε δύο μεγέθη 0.9μ και 1.8μ, για να μην χρειάζεται να κρέμεσαι από τις πρίζες, όταν αυτές βρίσκονται μακριά σου. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα σώσεις τα νεύρα σου αλλά επίσης σημαντικό, θα επιμηκύνεις τη ζωή του καλωδίου σου, καθώς 9/10 το υπερβολικό τέντωμα είναι που προκαλεί την γρηγορότερη φθορά του.

iphone charging with anker long cable red

 

Και τώρα που έλυσες το θέμα του καλωδίου, ας πάμε στο επόμενο που δεν είναι άλλο από το ποσοστό της μπαταρίας σου που με τόση χρήση καθημερινά, ποτέ δεν παραμένει όσο ψηλά το θες… Κάτι μου λέει ότι το επόμενο gadget είναι φτιαγμένο ειδικά για σένα.

 

Είμαι σίγουρο ότι γνωρίζεις την τεχνολογία «Power Delivery» ή PD, την τεχνολογία δηλαδή που δίνει τη δυνατότητα στα νέα iPhone (από το iPhone 8 Plus και μετά) να φορτίζουν με γρήγορη ταχύτητα 20W (watt), γιατί είπαμε ότι είσαι και ανυπόμον@ και δεν μπορείς να περιμένεις με τις ώρες να φορτίσει η συσκευή σου. Το επόμενο που χρειάζεσαι λοιπόν, είναι ένας ταχυφορτιστής που να υποστηρίζει την ίδια τεχνολογία και καθώς οι PD φορτιστές έχουν αποκλειστικά έξοδο Type-C και ταιριάζει αποκλειστικά με το καλώδιο Type-C σε Lightning, που σου έχω ήδη προτείνει πιο πάνω, γιατί σκοπός μου, όπως είπα, είναι να κάνω τη ζωή σου ευκολότερη!

 

Ο Anker PowerPort III Nano Φορτιστής πρίζας 20W Type-C με PD/PIQ3.0, δεν είναι απλώς κατάλληλος, αλλά είναι ο καλύτερος, πρόσεξε, και ο ταχύτερος του είδους του στον κόσμο. Και σου δίνω λίγα ακόμα στοιχεία, για να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.

iphone with anker chargers

- Είναι καλός φίλος των iPhone, καθώς προσφέρει υψηλή τροφοδοσία 20 W, την ταχύτερη δυνατή φόρτιση των συσκευών Apple νέας γενιάς.


- Διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία, δηλαδή έναν συνδυασμό της μαγείας του PowerIQ 3.0 με την ισχύ τροφοδοσίας 20 W. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει το τελευταίο μοντέλο iPhone στο 53% του, μόλις σε 30 λεπτά. Όσο θα χρειαστείς να τσιμπήσεις κάτι στα γρήγορα…

- Έχει compact design, είναι δηλαδή πολύ ελαφρύς και μικρός σε μέγεθος, μόλις 2.5 cm. Δηλαδή είναι μικρός και θαυματουργός!

 

Αλλά επειδή εγώ προσωπικά, δεν ξέρω για τους άλλους, δεν σε θέλω κλεισμένο στο σπίτι σου, έχω να σου προτείνω λύση και για τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου με αυτοκίνητο.

Άλλο ένα εξαιρετικό αξεσουάρ της Anker, ο φορτιστής PowerDrive PD 2, 30W 2-Port Compact Type C, ένας compact φορτιστής αυτοκινήτου, συνολικής ισχύος 18W, με τεχνολογία PowerDelivery και θύρες με σύστημα PowerIQ, ισχύος 12W, θα σου χαρίσει αυτονομία και ανεξαρτησία καθώς η αγαπημένη συσκευή θα μπορεί να φορτίζει όσο οδηγείς ή βρίσκεσαι συνοδηγός μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

iphone charging with anker car charger



Μείνε συντονισμέν@ στο kooqie, για να μαθαίνεις πρώτ@ για τεχνολογικά νέα, καινούριες συσκευές, έξυπνες ιδέες και φυσικά, για να ενημερώνεσαι για προσφορές, εκπτώσεις και διαγωνισμούς στο e-shop μας!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.