Αρχική / Blog / Roborock S7 MaxV Ultra: Η Tesla των ρομποτικών σκουπών!

Roborock S7 MaxV Ultra: Η Tesla των ρομποτικών σκουπών!

Πίσω στο blog
19/01/2023
Roborock S7 MaxV Ultra: Η Tesla των ρομποτικών σκουπών!

Υποδεχόμαστε τη νέα γενιά Robot!

State of art design


Η Roborock, έχοντας ως γνώμονα τις αυξημένες απαιτήσεις του σύγχρονου νοικοκυριού, αλλά και την επιτακτική πλέον ανάγκη για έξυπνους αυτοματισμούς στην καθημερινότητά μας, δημιούργησε τη S7 MaxV, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα!

Σε προκαλούμε να ξεχάσεις όσα ήξερες και να αναρωτηθείς τι θα κάνεις με όλο τον ελεύθερο χρόνο που θα σου χαρίσει η S7 MaxV Ultra!

Σαρώνει στις διακρίσεις!

• Η πρώτη ρομποτική σκούπα παγκοσμίως που προσφέρει 100% hands-free χειρισμό.

• Λειτουργεί με υπερσύγχρονο αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης ReactiveAI 2.0. (Όσο πιο πολύ χρησιμοποιείται, τόσο πιο αποδοτική γίνεται!)

• Διαθέτει το πιο εξελιγμένο σύστημα χαρτογράφησης και απομνημώνευσης χώρων!

• Ο αναβαθμισμένος αισθητήρας λειτουργεί συνδυαστικά με το σύστημα 3D light scanning, για να αναγνωρίζει και να ταυτοποιεί φυσικά εμπόδια!

• Επιτρέπει τον έλεγχο, ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται, μέσω dedicated εφαρμογών όπως η Roborock ή το MI Home APP.

red dot red dot red dot red dot

 

1

 

Ας κάνουμε την εισαγωγή...

Σε περίπτωση που δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία με ρομποτικές συσκευές, μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι ο χειρισμός τους είναι πιο απλός απ'ό,τι φαντάζεσαι!
Για την ακρίβεια, είναι αρκετά ευχάριστος! Αν μάλιστα είσαι φίλος της τεχνολογίας, το πιθανότερο είναι να ενθουσιαστείς, ανακαλύπτοντας τις δεκάδες δυνατότητες και ξεκλειδώνοντας τις έξυπνες λειτουργίες που προσφέρει η S7 MaxV Ultra!

Πάμε λοιπόν να απαντήσουμε, σε μερικές απορίες που ενδεχομένως να έχεις:


i) Γιατί χρειάζομαι μία ρομποτική σκούπα;

H απάντηση είναι απλή! Εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και τεράστια αυτονομία
Αφιερώνοντας μόλις 30 λεπτά, μπορείς μέσω της εφαρμογής να διαμορφώσεις με ακρίβεια τις ρουτίνες και τις ώρες λειτουργίας της σκούπας, βάζοντας τέλος στην αγκαρία του καθαρισμού των δαπέδων! 

display

 

ii) Ποιοι είναι οι κυριότεροι αυτοματισμοί που προσφέρει η ρομποτική σκούπα;

Η Roborock S7 MaxV Ultra μπορεί να λειτουργεί εξολοκλήρου χωρίς επίβλεψη!
Ιδού οι λειτουργίες που θα σου λύσουν τα χέρια:

Auto-Mop Washing: To εξελιγμένο σύστημα καθαρισμού απολυμαίνει το μηχανισμό σφουγγαρίσματος σε κάθε χρήση, διασφαλίζοντας την υγιεινή του χώρου σου. 

Auto-Refilling: Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσεις νερό στο Empty Wash Fill Dock της σκούπας, για να οπλίζει αυτόματα το δοχείο νερού για τη λειτουργία σφουγγαρίσματος, όποτε απαιτείται! Ένα γέμισμα καλύπτει 300² τμ!

Auto-Emptying: Η σκούπα αδειάζει αυτόματα το περιεχόμενό της στον κάδο συλλογής σκόνης, μετά από κάθε χρήση! Ο κάδος, με χωρητικότητα 2.5 lt, χρειάζεται άδειασμα κάθε 6 - 7 εβδομάδες! Με άλλα λόγια... Ξέγνοιασες!

Auto-Mounting: Η S7 MaxV έχει προγραμματιστεί να επιστρέφει στη βάση της αυτόματα, όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή. Όταν μάλιστα βρίσκεται εν μέσω ενός προγράμματος καθαρισμού, κάνει ένα γρήγορο refill και συνεχίζει το καθάρισμα, από εκεί που σταμάτησε!


Και σε περίπτωση που δεν έγινε ακόμα σαφές:
Το ΜΟΝΟ που έχεις να κάνεις όσον αφορά τη συντήρηση της MaxV Ultra είναι:

1) Να γεμίζεις με καθαρό νερό το δοχείο σφουγγαρίσματος της βάσης
2) Να αδειάζεις το δοχείο συλλογής σκόνης της βάσης κάθε 6-7 εβδομάδες

...Και καθάρισες!

 

 

iii) Ποια είναι η ρουτίνα λειτουργίας της MaxV Ultra;

Κατά την εκκίνηση της λειτουργίας της, η σκούπα σκανάρει το χώρο, δημιουργώντας έναν ψηφιακό "χάρτη", για κάθε νέο δωμάτιο στο οποίο εισέρχεται. Με τον τρόπο αυτό, διευκολύνει τον αλγόριθμο AI, να επιλέγει τις πιο αποδοτικές ρουτίνες καθαρισμού, αποφεύγοντας συγχρόνως τυχόν εμπόδια που παρεμβάλλονται στο δάπεδο.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείς τη MaxV Ultra, τόσο καλύτερα μαθαίνει τα δωμάτια, πραγματοποιώντας τελικά πιο γραμμικές και σύντομες διαδρομές και εξοικονομώντας ακόμα περισσότερη ενέργεια μπαταρίας!

 

iv) Τι πρέπει να γνωρίζω για τη συντήρηση της σκούπας;

Χρειάζεται ελάχιστος κόπος για να τη συντήρηση και την καλή λειτουργία της S7 MaxV Ultra.

Στην αρχική συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα και αξεσουάρ και εξαρτήματα, που μπορούν να διαρκέσουν έως 1 έτος, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεις για την αγορά αναλώσιμων! 

Φυσικά, μέσω του kooqie, μπορείς να προμηθευτείς όποιο ανταλλακτικό αξεσουάρ χρειάζεσαι, όπως για παράδειγμα βουρτσάκια, πανάκια σφουγγαρίσματος, σακούλες συλλογής σκόνης και άλλα.

Δες όλα τα διαθέσιμα εξαρτήματα και αναλώσιμα ΕΔΩ

 

selfcleaning

Ακόμα να ψηθείς;

Σου έχουμε και αναλυτικότατο unboxing και review στα Ελληνικά, από το κανάλι των SmartUnboxers! Παρακολούθησε το video στο Youtube και ανακάλυψε τον εκπτωτικό κουπόνι, για να κάνεις τη Roborock S7 MaxV δική σου στην πιο δελεαστική τιμή της αγοράς!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.