Αρχική / Blog / Smart Home Solutions- Οδηγός Kooqie για να αναβαθμίσεις την κατοικία σου

Smart Home Solutions- Οδηγός Kooqie για να αναβαθμίσεις την κατοικία σου

Πίσω στο blog
01/06/2021

 

Smart Home Solutions

Αναβάθμισε το σπίτι σου και απόλαυσε τις ανέσεις του μέλλοντος

 

 

12

 

 

? Αν μπορούσες να αναβαθμίσεις το σπίτι σου, να το κάνεις πιο λειτουργικό και ασφαλές, να περιορίσεις τις ενεργειακές δαπάνες και να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των συσκευών σου κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι, με ελάχιστο κόστος, θα έλεγες "όχι"; 

Το Kooqie κάνει την επιθυμία σου πράξη! Στον οδηγό αυτό θα βρεις gadget και ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και μοναδικού design, που υπόσχονται να κάνουν την κατοικία σου πιο λειτουργική από ποτέ. Απόλαυσε τις ανέσεις του μέλλοντος, χωρίς να αδειάσεις το πορτοφόλι σου. Ρίξε μία ματιά σε αυτά που σου προτείνουμε παρακάτω:

 

 

 

 

? Netatmo Weather Station

 

Netatmo Weather Station profile 

 

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις το χώρο σου ξεκίνα από τα βασικά. Το Weather Station της Netatmo αποτελεί μία εξελιγμένη μονάδα, η οποία παρέχει σημαντικές πληροφορίες τόσο για την εσωτερική ατμόσφαιρα της κατοικίας σου, όσο και για τις εξωτερικές συνθήκες. Η συσκευή αυτή έχει τη δυνατότητα λήψης πληροφοριών στο smartphone σου, που αφορούν τη θερμοκρασία, την υγρασία, την ποιότητα της ατμόσφαιρας αλλά και τα επίπεδα CO2 και ήχου του εσωτερικού σας χώρου. Ο αισθητήρας της Netatmo επικοινωνεί ασύρματα με την iOS ή Android συσκευή σου και σε ειδοποιεί αυτόματα όταν κάποια μέτρηση ξεφεύγει από τα επιθυμητά όρια. Έτσι, μπορείς εύκολα να διατηρείς το σπίτι σου καθαρό και ασφαλές για εσένα και τους αγαπημένους σου.

 

Κάνε δικό σου το Netatmo Weather Station με μόλις 159,90€, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

 

 

? Eufy RoboVac Robotic Vacuum

 

Eufy RoboVac 11c Robotic Vacuum Με WiFi

 

Η ρομποτική σκούπα, Eufy RoboVac κατασκευάστηκε για να σου λύσει τα χέρια. Τελευταία τεχνολογία, άριστη λειτουργικότητα και εύκολος χειρισμός. Το σκούπισμα βγαίνει από τη ρουτίνα σου, με αυτή την υπερσύγχρονη συσκευή καθαρισμού. Με σύστημα υψηλής απορρόφησης, αυτο-φόρτισης και ενσωματωμένο αισθητήρα για να αποφεύγεται η πτώση από σκαλιά κ.λπ. Επιπλέον, το φίλτρο υψηλής απόδοσης είναι ειδικά κατασκευασμένο για το τρίχωμα των ζώων, ώστε η RoboVac να λειτουργεί χωρίς δυσκολία. 

 

Για να κάνεις δική σου τη RoboVac 11, με μόλις 199,90€, κάνε κλικ ΕΔΩ.

 

Και για την αναβαθμισμένη έκδοση, RoboVac 11C, με ακόμα πιο compact σχεδιασμό και εξελιγμένες λειτουργίες, στην τιμή των 389,90€, κάνε κλικ ΕΔΩ.

 

 

? Apeman ID73 IP Camera 

 

APEMAN ID73 IP Camera

 

Κράτησε ασφαλή εσένα και τους αγαπημένους σου και μείνετε σε επικοινωνία κάθε στιγμή της ημέρας με την Apeman ID73 - Wireless Surveillance Cam. Η κάμερα αυτή διαθέτει χρήσιμες λειτουργίες, όπως ανίχνευση κίνησης και αυτόματη ειδοποίηση αλλά και εξελιγμένη νυχτερινή όραση. Είναι ιδανική για τον έλεγχο και την επίβλεψη της κατοικίας αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μέσο επικοινωνίας με τους αγαπημένους σου με τη λειτουργία Double-Way-Talk. Με το σύστημα απομακρισμένου ελέγχου μπορείς να προγραμματίσεις τις λειτουργίες της iD73 αλλά και να ενημερώνεσαι αμέσως μόλις ο αισθητήρας κίνησης συλλάβει κάτι. Κάνε το σπίτι σου πιο έξυπνο και πιο ασφαλές για εσένα και την οικογένειά σου και δεν θα βρεθείς ποτέ προ εκπλήξεως!

Απόκτησε την Apeman ID73 IP Camera, με ένα κλικ ΕΔΩ.

 

 

? Eufy Lumi Stick on

eufi Lumi Stick-On night light

Το κλειδί για ένα πιο λειτουργικό και εξελιγμένο νοικοκυριό είναι το σύστημα φωτισμού. Μία έξυπνη λάμπα, όχι μόνο μπορεί να αλλάξει το mood και την αισθητική του χώρου σου, αλλά ακόμα, είναι δυνατόν να δημιουργήσει ένα πιο ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον αλλά και να μειώσει την ενεργειακή κατανάλωση [και κατ'επέκταση τους λογαριασμούς σου]. Το σετ 3 stick on έξυπνων λαμπών Eufy Lumi αποτελεί μία πρακτική και οικονομική λύση για να φωτίσεις το σπίτι σου. Λειτουργούν με μπαταρίες ΑΑΑ, διαθέτουν αισθητήρα κίνησης, λειτουργία αυτόματου φωτισμού, ενώ, το διακριτικό τους φως προστατεύει τα μάτια από τις κουραστικές ακτίνες. 

Αν θέλεις να αποκτήσεις τις Eufy Lumi Stick on lamps [σετ των 3], με μόνο 24,90€, κάνε κλικ ΕΔΩ.

 

 

? Eufy Lumos Smart LED Bulb

 

Eufy Lumos Smart Bulb

 

Για μία πιο ουσιαστική αναβάθμιση του χώρου σού προτείνουμε την έξυπνη λάμπα με LED, Eufy Lumos. Η λάμπα αυτή είναι χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, διαθέτει τεχνολογία Wi-Fi ώστε να λειτουργεί με το smartphone σου και είναι συμβατή με τα Amazon Alexa & Google Assistant [φωνητική λειτουργία]. Έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις, να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις τα φώτα της κατοικίας σου, μέσω του smartphone, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, ελέγχοντας παράλληλα την ενεργειακή κατανάλωση. Ακόμα, με την εφαρμογή EufyHome app μπορείς να μεταβείς σε πιο σύνθετες επιλογές, που υπόσχονται να σου προσφέρουν μία απολαυστική εμπειρία.

 

Για να κάνεις δική σου την έξυπνη λάμπα LED, με μόλις 29,90€, κάνε κλικ ΕΔΩ.

 

 

 

? Apeman Teckin Smart LED Bulb

 

Apeman Teckin smart bulb

 

Μία 3η λύση στον τομέα του αυτοματοποιημένου φωτισμού είναι η έξυπνη λάμπα Apeman Teckin. Με εξελιγμένες λειτουργίες, όπως ο απομακρισμένος έλεγχος, η φωνητική λειτουργία, η μεγάλη διάρκεια ζωής, η εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και η προγραμματισμένη λειτουργία, μπορείς να αναβαθμίσεις εύκολα και οικονομικά τις δυνατότητες του χώρου σου. Επέλεξε από ένα τεράστιο φάσμα εκατομμυρίων χρωμάτων και αποχρώσεων του λευκού, αυτό που σου αρέσει και άλλαξε χρώμα και ατμόσφαιρα στο δωμάτιο με μία κίνηση. Δημιούργησε ένα group με περισσότερες από μία λάμπες και έλεγξέ τες ταυτόχρονα με μία εντολή. Προγραμμάτισε τα φώτα του σπιτιού σου να ανάβουν και να σβήνουν αυτόματα, ακόμα και όταν εσύ λείπεις. Περιόρισε την κατανάλωση ενέργειας και έχε πλήρη εικόνα των λογαριασμών σου στην οθόνη του κινητού σου.

 

Απόκτησε την έξυπνη LED λάμπα Teckin, με μόλις 34,90€ [σετ των 2], με ένα κλικ ΕΔΩ.

 

 

? Teckin Έξυπνη Πρίζα

Apeman Teckin smart plug

Η έξυπνη πρίζα Teckin σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο Smart Home. Πλέον, μπορείς να έχεις τον έλεγχο της ενεργειακής κατανάλωσης και τις λειτουργίας των ηλεκτρικών σου συσκευών. Η πρίζα αυτή διαθέτει Wi-Fi, λειτουργία απομακρισμένου ελέγχου, σύστημα voice control [είναι συμβατή με Amazon Alexa και το Google Assistant], δυνατότητα προγραμματισμού και timer, λειτουργία καταγραφής ενέργειας και εργονομικό design. Κατεβάζοντας την δωρεάν εφαρμογή Smart Life App, μπορείς να ελέγχεις πλήρως τη λειτουργία της πρίζας αλλά και να έχεις άμεσα πληροφορίες για την κατανάλωση ρεύματος και την τάση των συσκευών στην οθόνη του κινητού σου. Έχοντας λοιπόν, πλήρη εικόνα για τις ενεργειακές απαιτήσεις των συσκευών σου είσαι σε θέση να κάνεις καλύτερη διαχείριση αλλά και να περιορίσεις τις δαπάνες της κατοικίας.

 

Ανακάλυψε την έξυπνη πρίζα Teckin και τις δυνατότητές της, στην τιμή των 16,90€, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

 

 

?Belkin SurgeMaster Πολύπριζο Προστασίας 6-outlet και 2 USB

 

Belkin SurgeMaster 6-outlet Surge Protection Strip with 2 USB 2.4amp Outputs diagonal

Έξυπνο Σπίτι σημαίνει ασφάλεια και καινοτομία. Το προστατευτικό πολύπριζο Belkin SurgeMaster είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα και τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Διαθέτει 6 outlets για την τοποθέτηση συσκευών και επιπλέον 2 θύρες USB. Διασφαλίζει την ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία όλων των συνδεδεμένων συσκευών, προφυλάσσοντας από υπερτάσεις, βραχυκυκλώματα και εμπλοκές. Είναι ιδανικό για σπίτια με παιδιά λόγω του ειδικού σχεδιασμού του και κατάλληλο για συσκευές μεσαίας ισχύος. Το έξυπνο λαμπάκι LED ειδοποιεί για τις λειτουργίες, καθιστώντας το χειρισμό του ακόμα πιο πρακτικό.

 

Κάνε δικό σου το προστατευτικό πολύπριζο Belkin Outlet, με μόλις 31,90€, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

 

Belkin SurgeMaster surge protector

Αν πάλι, ενδιαφέρεσαι για ένα πιο μικρό και compact Outlet και προστατευτικό τάσης, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο Belkin SurgeMaster 1-Outlet. Είναι ιδανικό για μικρές συσκευές, όπως τα κινητά και τα tablet και προφυλάσσει από δυσλειτουργίες, βραχυκυκλώματα και ενεργειακές αιχμές. Μπορείς να το κάνεις δικό σου στην τιμή των 9,90€, με ένα κλικ ΕΔΩ.

 

 

 

? Strong Wi-Fi Router 300 

 

Strong Wi-Fi Router 300

Για να ελέγξεις το έξυπνο σπίτι σου είναι απαραίτητη μία ισχυρή και αξιόπιστη σύνδεση δικτύου. Το Strong Wi-Fi Router 300 δημιουργεί ένα ασφαλές και σταθερό δίκτυο Wi-Fi υψηλής ταχύτητας για καθημερινές δραστηριότητες στο διαδίκτυο. Πλέον, μπορείς να αναβαθμίσεις την ευρυζωνική σύνδεση του Internet σου εύκολα και ανέξοδα. 

Απόκτησε τώρα το εξελιγμένο και κομψό router Strong 300, με μόνο 19,90€, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

 

 

?PowerLine Wi-Fi 500 Kit

Επιπλέον, αν ο χώρος σου είναι μεγάλος και προσπαθείς να αναβαθμίσεις το σήμα Wi-Fi, μπορείς να ρίξεις μία ματία στο Strong PowerLine Wi-Fi 500 Kit. Η συσκευή αυτή δημιουργεί με πολύ απλό τρόπο ένα hotspot υψηλής ταχύτητας Wi-Fi [με ταχύτητα μέχρι 300 Mbit / s] χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες ηλεκτρικές καλωδιώσεις του σπιτιού σου.

Κάνε δικό σου το PowerLine Wi-Fi 500 Kit, με μόλις 59,90€, με ένα κλικ ΕΔΩ.

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ελπίζουμε οι προτάσεις μας για την αναβάθμιση της κατοικίας σου σε Smart Home να σου φάνηκαν χρήσιμες. Στο Kooqie μπορείς να βρείς πρακτικές και οικονομικές λύσεις σε gadget και ηλεκτρικές συσκευές για να εξελίξεις το χώρο σου και να επεκτείνεις τις δυνατότητές του.

 

Μείνε συντονισμένος μαζί μας, για να μαθαίνεις πρώτος για τις νέες αφίξεις επώνυμων προϊόντων, gadget και αξεσουάρ από όλο τον κόσμο. Ακολούθησέ μας στα social media για να ειδοποιείσαι για εκπτώσεις, προσφορές και super διαγωνισμούς!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.