Αρχική / Blog / Tips & Tricks για μία τέλεια selfie

Tips & Tricks για μία τέλεια selfie

Πίσω στο blog
01/06/2021

? Τips & Tricks για μία τέλεια selfie

 

 

 

Σε συναρπάζει η τέχνη της φωτογραφίας; Έχεις αδυναμία στις selfies ή απλά θέλεις να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου στα social media; Ό,τι και αν ισχύει στην περίπτωσή σου, δώσε προσοχή γιατί το άρθρο αυτό γράφτηκε για εσένα.

 

Όπως έχει δηλώσει η "βασίλισσα των selfies", Kim Kardashian, για να τραβήξεις την τέλεια φωτογραφία πρέπει να δώσεις έμφαση στα εξής: καλός φωτισμός, σταθερή λήψη, σωστή οπτική γωνία και φυσικά, κατάλληλα ειδικά εφέ. Παρακάτω θα βρεις έξυπνα και οικονομικά gadgets καθώς και tips & tricks από το Kooqie που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το παιχνίδι σου και να τραβάς φωτογραφίες που μαγνητίζουν τα βλέμματα!

 

 

Φωτισμός

 

Ο πιο σημαντικός παράγοντας για μία εντυπωσιακή selfie είναι ο φωτισμός. Το φυσικό φως όχι μόνο αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά, αλλά καθιστά και πιο εύκολη την επεξεργασία της φωτογραφίας. Ωστόσο, οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι πάντα ιδανικές, γι'αυτό και ένα βοηθητικό ring light είναι πάντα απαραίτητο. Αν λοιπόν αναζητάς μία πρακτική αλλά και οικονομική λύση, το Kooqie σου προτείνει το DKL-3 36 LED Ring Selfie Light. Το μικροσκοπικό αυτό gadget εφαρμόζει εύκολα σε κάθε smartphone και διαθέτει 3 επίπεδα φωτισμού που διαμορφώνονται με ένα κλικ. Απλά το τοποθετείς στη συσκευή σου, ρυθμίζεις τη φωτεινότητα και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις. Το καλύτερο; Μπορείς να το κάνεις δικό σου με μόλις 9,90€!

 

 

 

 

Βρες το με ένα κλικ ΕΔΩ

 

 

Σταθερή Λήψη

 

Κουράστηκες με τις "blurry" φωτογραφίες; Βρες μία σταθερή επιφάνεια, τοποθέτησε τη συσκευή σου, ρύθμισε το χρονοδιακόπτη και πόζαρε.. με την ησυχία σου. Θα δεις αμέσως τεράστια διαφορά στην ποιότητα των λήψεων. Το να επιστρατεύσεις επαγγελματικό εξοπλισμό είναι μία λύση, αν όμως αναζητάς μία εναλλακτική πρόταση, θα τη βρεις εδώ! Επένδυσε σε μία βάση τοποθέτησης για τη συσκευή σου και απελευθέρωσε τα χέρια σου! Η Anker Multi-Angle, με κόστος μόλις 14,90€ θα σε βοηθήσει να τοποθετήσεις το smartphone σου στην ιδανική θέση και να τραβήκεις μία απόλυτα σταθερή selfie. Διαθέτει κουμπί ώστε να ρυθμίζεις την κλίση όπως ακριβώς σε βολεύει, δίνοντάς σου ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία!

 

anker

 

 


Για να την αποκτήσεις, κάνε κλικ ΕΔΩ

 

Και επειδή οι car selfies είναι εξίσου εντυπωσιακές, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία βάση για τον αεραγωγό του αυτοκινήτου σου. Η Aukey HD-C5 κοστίζει μόνο 6.90€ και είναι ιδανική για να κρατήσει τη συσκευή σου σταθερή ενώ εσύ τραβάς φωτογραφίες και video. 

 

 

 

AUKEY HD-C5 Car Phone Holder

 

Ρίξε μία ματιά, με ένα κλικ ΕΔΩ

 

 

Οπτική Γωνία

 

Έχεις βαρεθεί όλες σου οι selfies να είναι ίδιες και απαράλλακτες; Όλα είναι θέμα οπτικής! Ξεκίνα να πειραματίζεσαι με τις γωνίες, βρες τα δυνατά σου χαρακτηριστικά, βάλε φαντασία και χρώμα στις λήψεις σου και δώσε έμφαση στο background. Οι λεπτομέρειες, εξάλλου, κάνουν τη διαφορά. Ένα selfie stick είναι αυτό που χρειάζεσαι, ώστε να επεκτείνεις τις δυνατότητες σου! Το gadget αυτό θα σε βοηθήσει να εξερευνήσεις περισσότερες γωνίες, που δεν μπορείς απλά με το χέρι σου και ακόμα να προσαρμόσεις το βάθος της φωτογραφίας αλλά και να συμπεριλάβεις σε αυτή ένα εντυπωσιακό background, που δεν θα μπορούσες υπό άλλες συνθήκες. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρεις επώνυμα και αξιόπιστα selfie sticks, με τιμές που ξεκινούν από 9,90€! Κάνε κλικ σε αυτό που σου ταιριάζει για να μεταφερθείς στο e-shop.

 

 

Anker Bluetooth Selfie Stick

Apeman SS150 Selfie Stick

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδικά Εφέ

 

Καμία selfie δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς τα σωστά εφέ. Συχνά χρησιμοποιούμε φίλτρα για να δώσουμε χρώμα, να αλλάξουμε το mood και την αισθητική μίας φωτογραφίας. Πριν όμως χρησιμοποιήσεις για ακόμα μία φορά τα γνωστά σε όλους εφέ του Instagram και άλλων εφαρμογών editing στη νέα σου selfie, σου έχουμε μία έξυπνη εναλλακτική, που πιθανώς δεν γνώριζες. Με μόλις 19,90€ μπορείς να αλλάξεις το φακό της κάμερας του κινητού σου και να του δώσεις εφέ επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής [ Fisheye Lens, Wide Angle Lens και Macro Lens].  Πρόσθεσε χρώμα και χαρακτήρα στις λήψεις και επέκτεινε τις δυνατότητες της κάμεράς σου. Στο Kooqie θα βρεις τα MPOW 3 in 1 Kit που υπόσχονται να μεταμορφώσουν τις φωτογραφίες σου!

 

 

24,90€

 

 

 

Ανακάλυψε το φωτογράφο που κρύβεις μέσα σου με gadget και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας! Και μην ξεχνάς: Δεν χρειάζεται να ξοδεύεσαι για να πετύχεις την τέλεια selfie! Αρκεί να επενδύσεις στα σωστά gadget, που θα επιτρέψουν στη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου να ξεδιπλωθεί. Μείνε συντονισμένος στο Kooqie για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες αφίξεις top rated προϊόντων από όλο τον κόσμο!

 

* Έχεις πάθος με την μουσική; Κάνε κλικ ΕΔΩ και ενημερώσου για τα καλύτερα ακουστικά της σεζόν! Για τον επαγγελματία, τον αθλητή, τον gamer και για εσένα, που θέλεις να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου τραγούδια χωρίς περιορισμούς και να μιλάς non-stop με τους δικούς σου! Για gadget και αξεσουάρ, επιλέγεις Kooqie!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.