Αρχική / Blog / Το oil diffuser με τις καλύτερες κριτικές - Γέμισε κάθε χώρο με χαλαρωτικά αρώματα!

Το oil diffuser με τις καλύτερες κριτικές - Γέμισε κάθε χώρο με χαλαρωτικά αρώματα!

Πίσω στο blog
06/09/2023
Το oil diffuser με τις καλύτερες κριτικές - Γέμισε κάθε χώρο με χαλαρωτικά αρώματα!

 

Δεν είναι τυχαίο που οι χώροι χαλάρωσης όπως τα σπα και τα studio yoga πάντα μυρίζουν όμορφα. Σκοπός είναι με το που μπαίνεις στον χώρο αμέσως να σου μεταφέρεται η αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης και να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε σου έννοια, προετοιμάζοντας σε για το session σου.

Όμως, δεν χρειάζεται να πάμε μόνο σε αυτούς τους χώρους για να νιώσουμε κάτι τέτοιο. Αυτή την ευεργετική εμπειρία των αρωμάτων μπορούμε να την έχουμε καθημερινά στον χώρο μας. Οι συσκευές αρωματοθεραπείας, γνωστές και ως oil diffusers, είναι από τους πιο διαδεδομένους και πρακτικούς τρόπους για να γεμίσουμε οποιοδήποτε χώρο -από το σπίτι μέχρι το γραφείο- με όμορφα αρώματα.

 

Αρωματοθεραπεία: Το oil diffuser με τις καλύτερες κριτικές για να γεμίσουμε κάθε χώρο με χαλαρωτικά αρώματα

 

Βρες το Essential oil diffuser της Tao Tronics, εδώ

Τα oil diffusers ουσιαστικά λειτουργούν διαλύοντας αιθέρια έλαια σε νερό, δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια πληθώρα θεραπευτικών οφελών, αναλόγως με το αιθέριο έλαιο που θα επιλέξουμε. Ορισμένα, όπως η λεβάντα, είναι γνωστά για τις χαλαρωτικές τους ιδιότητες και μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του στρες και της αϋπνίας. Άλλα, όπως ο ευκάλυπτος, μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης.

 

Μία συσκευή αρωματοθεραπείας με πολύ καλές κριτικές που ανακαλύψαμε πρόσφατα μέσα από reviews στο Tik Tok, είναι η συσκευή αρωματοθεραπείας της TaoTronics. Πρόκειται για μια ηλεκτρική συσκευή, επαναφορτιζόμενη, αθόρυβη και απολύτως εύχρηστη. Η συσκευή αρωματοθεραπείας της Tao Tronics υγραίνει την ατμόσφαιρα, ανανεώνει την ποιότητα του αέρα και γεμίζει τον χώρο με ευχάριστα αρώματα αλλά και χαλαρωτικό LED φως (σε 7 αποχρώσεις για να επιλέξεις ανάλογα με το mood σου) που βοηθάει κατά τη διάρκεια του ύπνου. Θεωρείται απολύτως ασφαλής για τα παιδιά και τα κατοικίδια, αφού είναι φτιαγμένη από κατάλληλα υλικά και απενεργοποιείται αυτόματα όταν το επίπεδο του νερού είναι χαμηλό. Ωστόσο, κι εφόσον το νερό είναι στα επίπεδα που πρέπει, η συσκευή αρωματοθεραπείας διαρκεί έως και 8 ώρες συνεχόμενα, προσφέροντας τη δυνατότητα του χρονοδιακόπτη σε 1, 3 ή 6 ώρες λειτουργίας.

Plus σε όλα αυτά είναι ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι και πολύ minimal και κομψή, επομένως μπορούμε να την εντάξουμε εύκολα στον χώρο μας ανάμεσα στα υπόλοιπα διακοσμητικά μας.

 

Μπορείς να βάλεις το Oil Diffuser σου σε κάθε δωμάτιο!

 

Αν μας ρωτάς που θα τοποθετούσαμε ένα essential oil diffuser, θα σου λέγαμε παντού. Γιατί με μία απλή συσκευή η ποιότητα της καθημερινότητάς σου θα αποκτήσει άλλο άρωμα.

 

🌸 Τοποθέτησε τον διαχυτή αρώματος στο υπνοδωμάτιο σου αν θέλεις να χαλαρώσεις και να βλέπεις όνειρα γλυκά, κυριολεκτικά!

🌸 Τοποθέτησέ τον στο γραφείο σου αν το στρες σε καταβάλλει και θέλεις να το καταπολεμήσεις, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο την απόδοση της δουλειάς σου.

🌸 Τοποθέτησε τον στο καθιστικό για να δημιουργήσεις μια ιδανική, αρωματισμένη ατμόσφαιρα στην οποία όλη η οικογένεια θα θέλει να χαλαρώνει και κάθε καλεσμένος θα επαινεί.

🌸 Τοποθέτησε τον στην κουζίνα ή το μπάνιο για να εξουδετερώσεις τις δυσάρεστες οσμές.

🌸 Τοποθέτησέ τον στο παιδικό δωμάτιο για να υγράνεις την ατμόσφαιρα και να προστατέψεις το παιδί σου από δερματικές παθήσεις, αλλά και ιώσεις της εποχής.

🌸 Τοποθέτησέ τον στο κατάστημά σου για να υποδεχτείς με αρώματα και chic αισθητική τους επισκέπτες και τους φίλους σου.

 

Πηγή: womantoc.gr

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Ο λογαριασμός σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.