Home / Blog / Προτάσεις δώρων για τη γιορτή του πατέρα

Προτάσεις δώρων για τη γιορτή του πατέρα

Back to blog
01/06/2021
Προτάσεις δώρων για τη γιορτή του πατέρα

Η γιορτή του πατέρα πλησιάζει και εσύ φυσικά αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το τέλειο δώρο που θα τον ξετρελάνει.

Αν βρίσκεσαι ακόμα σε σκέψη, κάνε κλικ στο Kooqie και σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις... Ίσως και κάτι παραπάνω!

 

Ρίξε μία ματιά στα προϊόντα που σου προτείνουμε, εδώ:

 

 

Amazon Fire TV Stick Lite με Alexa Voice Remote

 

 

 

To Amazon Fire TV Stick Lite με Alexa Voice Remote σίγουρα αποτελεί ένα έξυπνο δώρο. Μετατρέπει κάθε τηλεόραση σε smart και αναβαθμίζει την εμπειρία του home cinema με τις έξυπνες εφαρμογές και δυνατότητες του. Είναι εύκολο στην χρήση, διαθέτει εύχρηστο μενού και η συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη λειτουργία του.


• Αγόρασέ το με 29.90€ με ένα κλικ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

Veger USB-C Power Bank 10.000mAh με 4 Built-in Καλώδια

 

 

Ένα power bank ποτέ δεν πάει χαμένο. Μάλιστα, θεωρείται ένα πολύ χρήσιμο δώρο, που μπορεί να φανεί σωτήριο σε καθημερινή βάση. Το συγκεκριμένο power bank της Veger, με χωρητικότητα 10000mAh είναι συμβατό με τα περισσότερα κινητά και tablet του εμπορίου. Διαθέτει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης και εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας. Έρχεται με 4 ενσωματωμένα καλώδια, για να μπορείς να φορτίζεις όλες σου τις συσκευές εύκολα και χωρίς επιπλέον έξοδα.


• Αγόρασέ το με μόνο 24.90€ με ένα κλικ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anker Soundcore Select 2, Φορητό Bluetooth 5.0 Ηχείο 16W

 

 

Μέχρι και ο μπαμπάς ξέρει πλέον πόσο λειτουργικά και αξιόπιστα είναι τα ηχεία της Anker. Γιατί, λοιπόν, να μην του κάνεις ένα δώρο για τη γιορτή του φέτος; Εμείς σου προτείνουμε το SoundCore Sport XL. Ένα compact και πολύ ανθεκτικό ηχείο, με αδιάβροχη κατασκευή και εύκολη λειτουργία. Η μπαταρία του διαρκεί μέχρι και 20 ώρες και το ενσωματωμένο μικρόφωνο επιτρέπει και την επικοινωνία στις κλήσεις. 

 

• Αγόρασέ το με μόλις 52.90€ με ένα κλικ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

Akai FM Transmitter Bluetooth Handsfree Αυτοκινήτου & Φορτιστής με Οθόνη LED

 

 

 

Και για τους μπαμπάδες που τη βγάζουν όλη μέρα στο δρόμο, το Kooqie έχει τη λύση. Το Akai Car Kit λειτουργεί ως FM transmitter, φορτιστής συσκευών με τεχνολογία Quick Charge και επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα hands-free κλήσεων. Λειτουργεί με Bluetooth, έχει πανεύκολο setup -χρειάζεται μόλις λίγα δευτερόλεπτα- και διαθέτει μεγάλη οθόνη LED και κουμπιά λειτουργιών.

 

•  Αγόρασέ το με μόλις 34.90€ με ένα κλικ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

Anker eufyCam IP Camera 2K

 

 

 

 

 

Το τέλειο δώρο για τους μπαμπάδες που θέλουν να τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Η κάμερα παρακολούθησης Eufy είναι ιδανική για το δωμάτιο του μωρού αλλά και για την επιθεώρηση των χώρων του σπιτιού. Διαθέτει σύστημα αμφίδρομης επικοινωνίας (2-way-talk), night vision, οπτικό πεδίο 360 μοιρών και υπερευαίσθητο αισθητήρα κίνησης που ειδοποιεί αυτόματα το κινητό σου για κάθε ανεπιθύμητη κίνηση στο χώρο σου. Το setup χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά!


• Αγόρασέ την με μόλις 47.90€ με ένα κλικ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

VonShef Whisky Glasses & Stones Gift Set

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 Συσκευασμένο σε ένα εκπληκτικό ξύλινο κουτί δώρου, αυτό το σετ είναι ιδανικό για κάθε λάτρη του ουίσκι αλλά και εκλεπτισμένο οικοδεσπότη. Ένα ξεχωριστό δώρο, που θα λατρέψει ο μπαμπάς σου και εγγυημένα θα χαρίσει όμορφες στιγμές σε εκείνον και τα αγαπημένα του πρόσωπα!

 

 

• Αγόρασέ το με μόλις 34.90€ με ένα κλικ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες έξυπνες ιδέες για δώρο για τη γιορτή του πατέρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα tap στη σελίδα μας.

 

 

 

Be the first to know about our offers

Subscribe to the newsletter to be the first to receive our news and offers
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Your account

This website uses cookies

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.