ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το kooqie.com στοχεύει στην εξυπηρέτηση των πελατών που θέλουν να μας εμπιστευτούν τα χρήματά τους με τον κάθε δυνατό και ταυτόχρονα ασφαλή τρόπο.

Πληρωμές για αγορά προϊόντων από το website μας μπορούν να γίνουν με τους κάτωθι τρόπους

 

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας:

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Στο ηλεκτρονικό κατάστημά της η kooqie Μονοπρόσωπη ΙΚΕ δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

payment methods

 

β) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

 

cash upon delivery

 

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις της Ελλάδας, χωρίς περιορισμούς με μόλις έξτρα 1.5€ κόστος!

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

 

γ) Πληρωμή μέσω τραπέζης

 

 

 

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

 

 

national bank of greece - payment methods

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN SWIFT/BIC
ΕΘΝΙΚΗ 224/002836-30 GR48 011022 400 00022 40028 3630 ETHNGRAA

Δικαιούχος: KOOQIE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

peireus bank payment method

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN SWIFT/BIC
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5043 087079 812 GR60 0172 0430 0050 4308 7079 812 PIRBGRAA

Δικαιούχος: KOOQIE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

alpha bank payment methods

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN SWIFT/BIC
ALPHA BANK 106 002 330 000 559 GR98 0140 1060 1060 0233 0000 559 CRBAGRAA

Δικαιούχος: KOOQIE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο payments@kooqie.com, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

 

Δ) Πληρωμή μέσω Paypal

 

Paypal payment method

 

Πληρωμή γρήγορα και εύκολα.

Εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν PayPal για έναν απλό λόγο: είναι εύκολο. Απλά χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης και περάστε στο Ταμείο!

Είναι επίσης ασφαλές. Το Paypal χρησιμοποιεί τις καλύτερες μεθόδους κρυπτογράφησης και σας καλύπτει έναντι τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε.

 

Ε) Πληρωμή με μετρητά και παραλαβή από το κατάστημα

 

Payment in cash & store pick up

 

Μπορείτε να περάσετε και να παραλάβετε το προϊόν που επιθυμείτε, εύκολα και γρήγορα από τις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα και να πληρώσετε με μετρητά

 

ΣΤ) Μέσω MasterPass


To MasterPass είναι μια πλατφόρμα όπου όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια ενσωματώνονται σε αυτή για την υλοποίηση online αγορών. Απλά, εύκολα και με ασφάλεια στο MasterPass ενσωματώνονται τα ψηφιακά πορτοφόλια των τραπεζών και με ένα κλικ στο κουμπί MasterPass ή Buy with MasterPass κατευθύνεστε απευθείας στο ταμείο. Μπορείτε να προσθέσετε όλες τις κάρτες, πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες αλλά και κάρτες επιβράβευσης.

Be the first to know about our offers

Subscribe to the newsletter to be the first to receive our news and offers
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Your account