Home / Blog / REFURBISHED ΠΡΟΪΌΝΤΑ

REFURBISHED ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Back to blog
03/04/2023
REFURBISHED ΠΡΟΪΌΝΤΑ

refurb

Refurbished Προϊόντα

Η eco-conscious επιλογή και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Με τον όρο refurbished, αναφερόμαστε σε ανακατασκευασμένα προϊόντα, δηλαδή, σε είδη που έχουν επιστραφεί στο κατάστημά μας, για service ή συντήρηση και στη συνέχεια, υποβλήθηκαν στις απαραίτητες διαδικασίες (πχ: επιδιόρθωση, αντικατάσταση/επισκευή εξαρτημάτων κ.λπ.), προκειμένου να επαναφερθούν σε μία άρτια κατάσταση λειτουργίας, η οποία να πληροί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Τα refurbished προϊόντα αποτελούν μία πρακτική και προσιτή λύση, για την προμήθεια ειδών με σημαντικά μειωμένη τιμή αλλά και μία πιο eco-conscious επιλογή.


Για την προμήθεια αυτών των αγαθών, παροτρύνουμε τον πελάτη, να προβεί σε όλες τις ενέργειες που κρίνει απαραίτητες, προκειμένου να διαπιστώσει εκ των προτέρων τη φύση των προϊόντων και το αν αυτά πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες του, πριν προχωρήσει σε αγορά.


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι για την υπαναχώρηση των εν λόγω ειδών ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Τα refurbished προϊόντα δύναται να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την αγορά τους, σε περιπτώσεις που παρουσιάζουν κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία ή εφόσον δεν ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά που δηλώνονται στην περιγραφή τους.

  • Τα ανακατασκευασμένα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την αγορά τους, εφόσον δεν έχει προηγηθεί χρήση τους, με μη ορθό τρόπο ή με τρόπο διαφορετικό από τον απαραίτητο, για να διαπιστωθεί η φύση τους.


(Για παράδειγμα, αν προμηθευτείτε μία refurbished ρομποτική σκούπα και τη θέσετε σε λειτουργία αλλά εν συνεχεία διαπιστώσετε ότι δεν σας καλύπτει -παρότι πληροί τα χαρακτηριστικά της, όπως αυτά αναφέρονται στη σελίδα του καταστήματός μας- δεν θα είμαστε πλέον σε θέση να δεχτούμε την επιστροφή).

Τα refurbished προϊόντα συνοδεύονται με όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα και διαθέτουν 6μηνη εγγύηση, η οποία καλύπτεται από το κατάστημά μας.

Be the first to know about our offers

Subscribe to the newsletter to be the first to receive our news and offers
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Your account

This website uses cookies

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.