Home / Sound & Image / Photography / Gimbals, Stabillizers / Zhiyun Smooth Q3 Combo Gimbal Κινητού με Σταθεροποιητή 3 Αξόνων & 15 Ώρες Λειτουργίας, Γκρι

Zhiyun Smooth Q3 Combo Gimbal Κινητού με Σταθεροποιητή 3 Αξόνων & 15 Ώρες Λειτουργίας, Γκρι

Zhiyun Smooth Q3 Combo Gimbal Κινητού με Σταθεροποιητή 3 Αξόνων

Προσφέρει έως 15 ώρες λειτουργίας με μία φόρτιση.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες λειτουργίες που χρειάζεστε για να πετύχετε λήψεις επαγγελματικών προδιαγραφών.

 

Με μία ματιά:

 

 • Compact Αναδιπλούμενος σχεδιασμός 3-Axis
 • Έρχεται με λουράκι καρπού και προστατευτική θήκη
 • Ενσωματωμένο LED Video Light
 • Δυνατότητα λήψης σε Landscape και Portrait Modes
 • Επιπλέον λειτουργίες μέσω app
 • Δυνατότητα live streaming

 

Εγχειρίδιο Οδηγιών στα Αγγλικά

Brand: Zhiyun
Sku: 370143
Availability: Out of stock
Price
€99.00
Payment Methods
3 Payment Methods
 • Bank deposit
 • Debit / Credit Card
 • (Visa / Masterpass / Mastercard / Maestro / American Express / Diners)
 • Cash on delivery
Returns
2 Weeks Returns Policy
 • We can cover you!
 • Returns of goods are allowed
  within 14 days
 • #bye_stress
Shipping
Shipping within the same day
 • #Immediately
 • Over 1.000 products available
 • Quick and easy search
 • Option for store pickup
Contact
Contact us
Warranty
2 Years Guarantee
 • #No_worries
 • Kooqie Guarantee
Gift
Free Gift Wrapping
 • #Gifts
 • For your loved ones with no hidden costs or complications

Το Zhiyun-Tech Smooth-Q3 είναι ένα φορητό stabilizer 3 αξόνων,
διαμορφωμένο ειδικά για smartphones.

 

Είναι εξοπλισμένο με LED video light, με 3 επίπεδα φωτεινότητας. Προσφέρει σταθεροποιημένη κίνηση, χωρίς να εμποδίζει τις λειτουργίες pan, tilt ή roll, επιτρέποντάς σου να απαθανατίσεις εντυπωσιακά video, επαγγελματικών προδιαγραφών, με το κινητό σου.

 

Το Smooth-Q3 πραγματοποιεί εύκολα εναλλαγές μεταξύ της κάθετης (portrait) και της οριζόντιας (landscape) λήψης, με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να προσαρμόζεις εύκολα το περιεχόμενο των καταγραφών σου για cinematic προβολές ή χρήση στα social media.

 

Συγχρόνως, το φως LED βελτιστοποιεί τις συνθήκες φωτισμού, ελαττώνοντας τις σκι΄ς και εξομαλύνοντας τα χρώματα. 

 

Το Smooth Q3 Gimbal είναι συμβατό με όλα τα smartphones, με πλάτος έως 3.5" (8,9 εκατοστά).

 

Μέσω της εφαρμογής ZY Cami iOS/ Android App, έχεις πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες δυνατότητες, όπως Simplified Dolly Zoom, Advanced Smart Tracking και On-Tap Live Streaming

 

Το gimbal έχει εργονομικό σχεδιασμό και anti-slip λαβή.

Προσφέρει έως 15 ώρες λειτουργίας και η επαναφόρτισή του χρειάζεται περίπου 3 ώρες.

 

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα mini tripod, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στατικές λήψεις ή ως προέκταση της χειρολαβής.

Το gimbal διαθέτει 17 templates SmartMode που είναι κορυφαία στην τομέα τους, επιταχύνοντας τη δημιουργία βίντεο που γυρίζονται σε τακτική βάση.

 

Με το ZY Cami Editor, οι χρήστες μπορούν να εμπλουτίσουν τα βίντεό τους με προσαρμοσμένα templates προσθέτοντας μια ποικιλία μουσικής, ειδικών εφέ και φίλτρων.

 

Τα πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν έλεγχο μέσω χειρονομίας, την παρακολούθηση αντικειμένου SmartFollow 3.0 Object Tracking, το στιγμιαίο Dolly Zoom και το MagicClone Pano, το οποίο λειτουργεί με ένα μόνο κουμπί ενεργοποίησης!

 

Νέα σχεδίαση και υπερ-ευρυγώνια λήψη

 

Το gimbal αυτό είναι ένα συμπαγών διαστάσεων εργαλείο με πολύ υψηλές δυνατότητες, καθώς αναδιπλώνεται ευκολότερα και να είναι ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, το Smooth-Q2, ενώ μπορεί να υποστηρίξει smartphones μεγαλύτερου βάρους.

 

Πίσω από την κομψή πτυσσόμενη σχεδίαση, ο χρήστης μπορεί να κάνει ενεργοποίηση και έλεγχο της λήψης από την εργονομική και εξαιρετικά συμπαγή λαβή του.

 

Η νέα διαισθητική διάταξη των κουμπιών έχει ως αποτέλεσμα ομαλότερη λειτουργία και χειρισμό.

 

Για παράδειγμα, με τριπλό πάτημα γίνεται όσο το δυνατόν πιο εύκολα η εναλλαγή μεταξύ λήψης πορτρέτου και τοπίου, ενώ η λήψη υπέρ-ευρείας γωνίας σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε με την ίδια ευκολία λήψεις απέραντων τοπίων και λήψεις από χαμηλή γωνία.

 

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ:

 

 

SmartFollow 3.0
Με ένα μόνο πάτημα στην εφαρμογή iOS/Android, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία SmartFollow για αυτόματη παρακολούθηση ενός κινούμενου θέματος. (Αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μην λειτουργεί σε ορισμένα τηλέφωνα. Ανατρέξτε στη λίστα συμβατότητας τηλεφώνου στον ιστότοπο Zhiyun για περισσότερες πληροφορίες.)

 

Gesture Control

Το gimbal μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αναγνωρίζει μια κίνηση του χεριού, όπως να κρατάτε ψηλά την παλάμη σας, για να ξεκινήσετε τη λήψη.
 

Instant Dolly Zoom

Με λίγες μόνο ρυθμίσεις στην εφαρμογή, το Smooth-Q3 μπορεί να κάνει ζουμ προς το θέμα σας αυτόματα καθώς προχωράτε προς τα εμπρός, προσθέτοντας αξία παραγωγής υψηλής ποιότητας στις λήψεις σας.

 

Zoom Rocker

Για να κάνετε εύκολα zoom in με το ενσωματωμένο κουμπί, στο πλάι του gimbal.
 

MagicClone Pano

Κλωνοποιήστε τον εαυτό σας για να δείξετε διαφορετικές πλευρές. Με το MagicClone Pano, μπορείτε να τραβήξετε πολλές εικόνες και να τις τακτοποιήσετε στην ίδια οθόνη.
 

Panorama

Οι επιλογές πανοράματος περιλαμβάνουν τη λειτουργία οριζόντιου προσανατολισμού, τη λειτουργία πορτρέτου, την μπροστινή και πίσω κάμερα, 180°, 240° και 3x3, με υποστήριξη χειρονομίας.
 

SMART Editing

Βελτιώστε τα βίντεό σας με πρότυπα επεξεργασίας, μουσική υπόκρουση, υπότιτλους, αυτοκόλλητα, ειδικά εφέ, αντίστροφη κίνηση και διάφορα φίλτρα μέσω της εφαρμογής για κινητά.
 

Live Streaming

Η εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει να κάνετε live streamng σε διάφορες δημοφιλείς πλατφόρμες, με επιλεγμένα εφέ που ισχύουν κατά τη διάρκεια της ροής.

Product information

Product weight 860 g
Package dimensions (W x H x D) 24 x 18 x 7 cm
Packing weight 800 g
Barcode 6970194086552
MPN SMOOTHQ3-KIT

You may also like

Be the first to know about our offers

Subscribe to the newsletter to be the first to receive our news and offers
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Your account

This website uses cookies

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.