Home / Sound & Image / Photography / Gimbals, Stabillizers / Zhiyun CRANE M3S Gimbal με Οθόνη Αφής, Ενσωματωμένο Φώς 1000Lux, PD Charging & Διάρκεια Μπαταρίας έως 7,5 Ώρες

Zhiyun CRANE M3S Gimbal με Οθόνη Αφής, Ενσωματωμένο Φώς 1000Lux, PD Charging & Διάρκεια Μπαταρίας έως 7,5 Ώρες

 • Φορητός σχεδιασμός
 • Βελτιωμένος βραχίονας για φακούς Full Frame
 • Βελτιωμένο σύστημα γρήγορης αποδέσμευσης της κάμερας
 • 360° Pan, 305° Tilt, 314° Roll Rotation
Brand: Zhiyun
Sku: 387566
Availability: Last piece
Price
€329.00
Free shipping
Delivery 1-3 days
Payment Methods
3 Payment Methods
 • Bank deposit
 • Debit / Credit Card
 • (Visa / Masterpass / Mastercard / Maestro / American Express / Diners)
 • Cash on delivery
Returns
2 Weeks Returns Policy
 • We can cover you!
 • Returns of goods are allowed
  within 14 days
 • #bye_stress
Shipping
Shipping within the same day
 • #Immediately
 • Over 1.000 products available
 • Quick and easy search
 • Option for store pickup
Contact
Contact us
Warranty
2 Years Guarantee
 • #No_worries
 • Kooqie Guarantee
Gift
Free Gift Wrapping
 • #Gifts
 • For your loved ones with no hidden costs or complications

Διατηρώντας τον ελαφρύ και φορητό σχεδιασμό του προκατόχου του, το gimbal Gimbal CRANE-M3 S 3-Axis από την Zhiyun έχει αναβαθμιστεί για να φιλοξενεί κάμερες με φακούς Full Frame, καθώς και για action cameras και smartphone. Το CRANE-M3 S προσφέρει pan 360°, tilt 305 και roll 314° με βελτιωμένο κλείδωμα του άξονα. Πάρτε το gimbal στην επόμενη περιπέτειά σας και ελέγξτε εύκολα τις ρυθμίσεις σας με την έγχρωμη οθόνη αφής 1,22", τα ενσωματωμένα χειριστήρια στο gimbal και την ασύρματη ενεργοποίηση κλείστρου μεσω Bluetooth. Ένα σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης με δύο μορφές ρύθμισης σάς επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στην μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής σας χωρίς να χρειάζεται να επαναρυθμίσετε την ισορροπία. Το CRANE-M3 S διαθέτει επίσης ενσωματωμένο φως με απόδοση 1000 lux και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία χρώματος.

 

https://static.bhphoto.com/images/rich_content/desktop/IMG_2004719.jpg

Φορητός σχεδιασμός, Βελτιωμένη χωρητικότητα φορτίου. Με τον επανασχεδιασμό το CRANE-M3 S έρχεται ένα βελτιστοποιημένο σχεδιασμό βραχίονα που επεκτείνει τη συμβατότητα της κάμερας και του φακού του gimbal. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το smartphone ή την action camera με τους χωριστά διαθέσιμους προσαρμογείς στήριξης, αλλά αν θέλετε να έχετε επαγγελματική ποιότητα βίντεο, μπορούν επίσης να τοποθετηθούν mirroless κάμερες με Full Frame φακούς στο gimbal. Το gimbal ζυγίζει μόλις 705 γρ., αλλά μπορεί να υποστηρίξει κάμερες όπως η Sony a7S III, η Nikon Zfc, η Canon EOS M50 Mark II και η Canon EOS 200D, όλες με συνδεδεμένους φακούς Full Frame.

https://static.bhphoto.com/images/rich_content/desktop/IMG_2004717.jpg

 

 

 

Σύστημα γρήγορης αποδέσμευσης. Ένα βελτιωμένο σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης προσφέρει δύο τρόπους ρύθμισης. Σύρετε εύκολα την κάμερά σας πάνω και έξω από το gimbal για να τοποθετήσετε νέα αξεσουάρ ή να αντικαταστήσετε την μπαταρία της χωρίς να χρειάζεται να το εξισορροπήσετε ξανά.https://static.bhphoto.com/images/rich_content/desktop/IMG_2004718.jpg

 

 

Έλεγχος του κλείστρου με Bluetooth 5.0. Ενώ τα καλώδια ελέγχου κάμερας που περιλαμβάνονται προσφέρουν την επιλογή για ενσύρματο έλεγχο κλείστρου, αποφύγετε τις περίπλοκες διαδρομές καλωδίων χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου του κλείστρου με Bluetooth 5.0. Ελέγξτε ασύρματα το κλείστρο της φωτογραφικής σας μηχανής και εναλλάξτε την εγγραφή μέσω των ενσωματωμένων χειριστηρίων και της οθόνης αφής.

https://static.bhphoto.com/images/rich_content/desktop/IMG_2004720.jpg Πιο φωτεινό φως. Η τεχνολογία Lumen Amplifier της Zhiyun έχει δημιουργήσει μια ισχυρή πηγή φωτός ενσωματωμένη ακριβώς στην κατασκευή του gimbal σας. Το φως  έχει φωτεινότητα 1000 lux και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία χρώματος από 2700 έως 5500K.
Δημιουργικοί τρόποι λειτουργίας. Δυνατότητα επιλογής από την οθόνη αφής 1,22 ιντσών, εναλλαγή μεταξύ τεσσάρων δημιουργικών λειτουργιών βιντεοσκόπησης για πιο δυναμικό περιεχόμενο vlog. Επιλέξτε ανάμεσα σε πανόραμα, time-lapse, mono-lapse και vortex. https://static.bhphoto.com/images/rich_content/desktop/IMG_2004722.jpg

 

 

Τραβήξτε βίντεο περισσότερο. Η ενσωματωμένη μπαταρία 1150 mAh με χρόνο λειτουργίας εως7,5 ωρών σάς επιτρέπει να συνεχίσετε το βίντεο η να φωτογραφίζετε μια ολόκληρη μέρα δραστηριότητας. Η θύρα φόρτισης USB-C υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση PD για να σας το επαναφέρει σε λειτουργία σε μόλις δύο ώρες. Μπορείτε επίσης να φορτίσετε το gimbal ενώ είναι σε χρήση.Περιεχόμενα στο κουτί :
1x Zhiyun CRANE-M3 S 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer
1x Μίνι τρίποδο
1x Καλώδιο USB-C σε Sony Multi Control
1x Καλώδιο ελέγχου USB-C έως 3,5 mm Canon
1x Καλώδιο ελέγχου Panasonic
1x Καλώδιο φόρτισης USB-C σε USB-C

Product information

Barcode 6970194087566
MPN C020125ABR2

You may also like

Be the first to know about our offers

Subscribe to the newsletter to be the first to receive our news and offers
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Your account

This website uses cookies

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.